🙋 Veelgestelde Vragen

1. Wat moet ik zelf nog doen?

Nadat u een quiz bij ons heeft gekocht ontvangt u alle bestanden digitaal. Er zijn een paar dingen die u vervolgens zelf nog moet doen om de quiz te kunnen spelen. Het is vaak handig om bijvoorbeeld een plaatjesronde, het script voor de quizmaster en de antwoorden voor het nakijken even uit te printen. Elk team dat meedoet aan de quiz moet ook een aantal invulformulieren krijgen waar zij de antwoorden op kunnen invullen. Het invulformulier is ook onderdeel van het digitale pakket. 
Een korte opsomming van dingen die u zelf moet doen:

- Printen van plaatjesronde
- Printen van het script voor de quizmaster
- Printen van invulformulieren voor de deelnemende teams
- Printen van de antwoorden voor de jury
- Elke ronde na afloop nakijken en de scores verwerken in het bijgevoegde Excelbestand
- Heel veel plezier maken🥳
- Niet valsspelen 🤐
- De hersenen flink laten kraken 🤯

2. Met hoeveel mensen kan ik een quiz spelen?

De quiz is geschikt voor kleine gezelschappen van zo'n 10 personen tot grote groepen van wel 150 personen. Wij testen iedere quiz voor ongeveer 175 mensen die verdeeld over groepjes van 5 strijden om te winst. Het niveau van de vragen is afgestemd op 3 tot 5 personen die mogen samenwerken in een team. 

3. Waar kan ik het bestand vinden en downloaden?

Na het betalen komt u op een pagina waar u een link ziet waarmee je het bestand kunt downloaden. Daarnaast ontvangt u deze link ook via een e-mail die binnen enkele minuten verzonden wordt. Het bestand is een .ZIP bestand en is het best te downloaden via een computer of laptop. Gratis software waarmee u het bestand kunt openen kunt u hier downloaden: https://www.7-zip.org/

4. Ik ben de link kwijt, of hij werkt niet meer. Wat nu?

Stuur ons even een bericht via de contactpagina. Dan helpen we je zo snel mogelijk weer op weg. 

5. Ik wil een feest geven en jullie inhuren. Kan dat?

Wij beschikken over een gedreven team van enthousiaste mensen die uw feest extra luister bij kunnen zetten door de organisatie van de quiz geheel uit handen te nemen. Afhankelijk van uw wensen kan worden besproken hoe uw gezelschap eruit ziet, welke rondes u graag wilt spelen en hoe lang de quiz mag duren. Wij nemen samen met u al uw wensen door en maken een passende prijsopgave. Wanneer u hier meer over wilt weten dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of via info@quizkopen.nl

6. Is er ook een handleiding voor de quizzen?

Jazeker, die kan je hier downloaden.

7. Hebben jullie een voorbeeld van een antwoordformulier?

Jazeker, die kan je hier downloaden.

8. Hoe kunnen we de scores bijhouden?

Bij al onze complete quizzen hebben het makkelijk gemaakt voor je. Je ontvangt een excel template die je kan gebruiken! Klik hier om hem te downloaden.