Maak je bruiloft nog specialer met een onvergetelijke pubquiz!

Wil je een unieke en leuke toevoeging aan je bruiloft? Waarom organiseer je geen spannende pubquiz voor jou en je gasten? Ons team staat klaar om de volledige organisatie van de quiz op jouw trouwlocatie te verzorgen. We zorgen voor een ervaren quizmaster, een jury en een DJ die de audiofragmenten verzorgt. De pubquiz omvat een breed scala aan vragen, waaronder nieuws, geschiedenis, topografie, leuke feitjes en zelfs speciale vragen over het bruidspaar. Het zal een geweldige ervaring zijn waar iedereen van zal genieten!

Het huren van een pubquiz voor je bruiloft zorgt voor een gezellige sfeer en een leuke competitie tussen jouw vrienden, familie en andere gasten. Tijdens de pubquiz is er voldoende ruimte om te genieten van elkaars gezelschap en te proosten op jullie speciale dag. Het is een avondvullend programma dat geschikt is voor alle leeftijden en ervoor zorgt dat iedereen zich vermaakt.

Wil je graag meer informatie over het organiseren van een pubquiz op jouw bruiloft? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij zullen vrijblijvend contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een voorstel te doen dat perfect aansluit bij jouw bruiloftsfeest.

Kosten en overige informatie:

Wij komen naar jouw trouwlocatie om de pubquiz te verzorgen. We reizen momenteel maximaal 50 km vanaf Putten (GLD) vanwege de vele aanvragen.

Kostenindicatie:

  • Voor groepen van 20 tot 60 personen rekenen wij €7,5 per persoon. Hierbij gaan we uit van 6 rondes. Dit is voldoende voor 1,5 tot 2 uur vermaak.
  • Bij groepen van meer dan 60 personen rekenen wij €5,- per persoon. Ook hier gaan we uit van 6 rondes, wat genoeg is voor 1,5 tot 2 uur plezier.

Wat hebben wij nodig om de quiz te organiseren? We hebben een geluidsinstallatie nodig waarop een laptop kan worden aangesloten en een (draadloze) microfoon voor de quizmaster. Mocht je deze niet hebben, geen zorgen, we kunnen altijd met je meedenken en een oplossing vinden die past bij jullie bruiloftslocatie.

Contactformulier