Maak uw bedrijfsfeest extra speciaal met een boeiende pubquiz!

Bent u op zoek naar een unieke en vermakelijke toevoeging aan uw bedrijfsfeest? Overweeg dan eens om een spannende pubquiz te organiseren voor uw medewerkers! Ons professionele team staat klaar om de volledige organisatie van de quiz op uw locatie te verzorgen. We voorzien u van een ervaren quizmaster, een jury en een DJ die zorgt voor de audiofragmenten. De pubquiz omvat diverse categorieën, waaronder actualiteiten, geschiedenis, geografie, bedrijfsgerelateerde vragen en nog veel meer. Het belooft een geweldige ervaring te worden waarbij teambuilding en plezier centraal staan.

Het huren van een pubquiz voor uw bedrijfsfeest zorgt voor een gezellige sfeer en bevordert de teamgeest onder uw medewerkers. Tijdens de quiz is er volop gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en samen te lachen. Het programma vult een avondvullend programma en is geschikt voor medewerkers van alle niveaus.

Wilt u graag meer informatie over het organiseren van een pubquiz op uw bedrijfsfeest? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zullen vrijblijvend contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een voorstel te doen dat perfect aansluit bij uw bedrijfsfeest.

Kosten en overige informatie:

Wij komen naar uw locatie om de pubquiz te verzorgen. Onze maximale reisafstand is momenteel 50 km vanaf Putten (GLD).

Kostenindicatie:

  • Voor groepen van 20 tot 60 personen rekenen wij €7,5,- per persoon. Hierbij gaan we uit van 6 rondes. Dit is voldoende voor 1,5 tot 2 uur vermaak.
  • Bij groepen van meer dan 60 personen rekenen wij €6,- per persoon. Ook hier gaan we uit van 6 rondes, wat genoeg is voor 1,5 tot 2 uur plezier.

Wat hebben wij nodig om de quiz te organiseren? We hebben een geluidsinstallatie nodig waarop een laptop kan worden aangesloten en een (draadloze) microfoon voor de quizmaster. Indien u deze niet heeft, kunnen we altijd meedenken en een passende oplossing vinden.

Contactformulier